Greek

Greek

English

English

Turkish

Turkish

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Αρχική Σελίδα

Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα
Στήλες
Επικαιρότητα
Οικονομική Κρίση
Κυπριακό
Πολιτική - Κόμματα
Συνεντεύξεις
Η άλλη πλευρά
ΜΜΕ
Ιστορία
Πρόσωπα
Διάλογοι
Αλέξης Ηρακλείδης
Αντρέας Χρίστου
Γιαννάκης Κολοκασίδης
Γιώργος Περδίκης
Δημήτρης Ταλιαδώρος
Δώρος Θεοδώρου
Ελένη Πιερή
Κύρα Αδάμ
Λάζαρος Μαύρος
Λάμπρος Παπαδημητράκης
Μιχάλης Ιγνατίου
Πάτροκλος Σταύρου
Πέτρος Πέτρου
Σάββας Παύλου
Σπύρος Παπαγεωργίου
Χρύσανθος Χρυσάνθου
Το Δηλητήριο
Περιρρέουσα Ατμόσφαιρα
Συγγραφικό Έργο
Βιογραφικό
Συνδέσεις Links

Αναζήτηση >>

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Alfadi Publications

On-Line Αγορές - On-Line Sales

Ζητώ δημοσιογράφο με ήθος


Ανήθικο είναι να διαστρεβλώνει ένας δημοσιογράφος τις δηλώσεις και τις θέσεις ενός κινήματος ή ενός βουλευτή όταν η δράση του έτυχε να θίξει τα συμφέροντά του. Δείγμα ανηθικότητας: Κατέθεσα κοινοβουλευτική ερώτηση για το θέμα των χημικών ουρών (chemtrails) και τις πληροφορίες που εμπλέκουν τις βρετανικές βάσεις σε ένα διεθνές σύστημα πειραμάτων για τη διαμόρφωση του καιρού. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ και ο βουλευτής του ΔΗ ΚΟ Άγγελος Βότσης ενέγραψαν θέμα σε δύο ξεχωριστές επιτροπές στη Βουλή των Αντιπροσώπων για το ίδιο ζήτημα. Όμως ο κ. Δρουσιώτης (και οι άλλοι του ΠΟΛΙΤΗ) στοχοποιούν τον Περδίκη και επιχειρούν να τον γελοιοποιήσουν στα μάτια των ανίδεων αναγνωστών τους. Λέω ανίδεων γιατί όποιος διαθέτει internet στο σπίτι του ή στο γραφείο του μπορεί αυτή τη στιγμή να ερευνήσει τη λέξη chemtraίls και να δει την αλήθεια. Μια αλήθεια που μέσα στο σκοτάδι όπου ζει ο κ. Δρουσιώτης (τυφλωμένος από εκδικητικό πάθος για ό,τι δεν κατάφερε περάσει στον κυπριακό λαό), αρνείται να παραδεχθεί. Υπάρχει ένας παγκόσμιος διάλογος και μια διεθνής ανησυχία πέραν της ευαισθησίας του όποιου οικολόγου κύπριου βουλευτή ή της αναισθησίας οποιουδήποτε δημοσιογράφου.

 

Ο κ. Δρουσιώτης ήθελε να μην ασχοληθούμε με την έπαυλη που είναι κτισμένη στην άκρη του υδατοφράκτη, επειδή μια εξ' αυτών είναι η δική του; Ήθελε το βουλευτή των Οικολόγων να μην εξετάσει την πληροφορία; Βολευόταν να παραμείνει ο ψίθυρος και η υποχθόνια διαβολή;

Από τα λεγόμενα του αυτό συνάγεται.

 

Διότι πέρα από την δική του περίπτωση, φαίνεται ότι ενώ κατέχει πληροφορίες για κάποιον καναλάρχη που έχτισε παράνομη οικοδομή δέκα φορές μεγαλύτερη από το σπίτι του, αναζητεί οικολόγο για να τον καταγγείλει δημόσια. Αφού κατέχει ο ίδιος ης πληροφορίες αυτές γιατί δεν τις καταγγέλλει παρά επιλέγει την διαβολή και τον ψίθυρο;

Εγώ τον παρακαλώ να μου τις παραδώσει (email: greenparty@cytanet.com.cy) και θα τύχουν της ανάλογης με τη δική του περίπτωση αξιοποίησης.

 

Υ.Γ. Πληροφορώ τον κ. Δρουσιώτη ότι δεν ενοχλούμαι διόλου από την κριτική του. Αυτή είναι και πρέπει να είναι η δουλειά του. Με ενοχλεί η διαβολή η συκοφαντία στην οποία έχουν καταφύγει ο ίδιος και οι όμοιοι του προκειμένου να διασώσουν τα έωλα επιχειρήματα της κριτικής τους.


Γιώργος Περδίκης

02/04/2009

© Copyright: Μακαριος Δρουσιώτης  |  δημοσιογράφος, συγγραφέας

Πάνω Πίσω Ευκολη Εκτύπωση Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα