Greek

Greek

English

English

Turkish

Turkish

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Αρχική Σελίδα

Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα
Στήλες
Επικαιρότητα
Οικονομική Κρίση
Προεδρία Χριστόφια
Κυπριακό
Πολιτική - Κόμματα
Συνεντεύξεις
Η άλλη πλευρά
ΜΜΕ
Ιστορία
Πρόσωπα
Διάλογοι
Το Δηλητήριο
Περιρρέουσα Ατμόσφαιρα
Συγγραφικό Έργο
Βιογραφικό
Συνδέσεις Links

Αναζήτηση >>

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Alfadi Publications

On-Line Αγορές - On-Line Sales

Ξεκίνησαν τον τζ'ίλιντρο


Το ΑΚΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το δημοσίευμα μου στον «Πολίτη» υπό τον τίτλο: «Φέσι 40 εκατομμυρίων από τη New Marathon»:

Δημοσιεύθηκε στη χθεσινή έκδοση της εφημερίδας Πολίτη, ένα άρθρο του κ. Μακάριου Δρούσιωτη το οποίο αποδίδει στο ΑΚΕΛ, σχέσεις με τραπεζίτες.  Είναι προφανές ότι με τρόπο που φανερώνει τις προθέσεις του, ο συγγραφέας του άρθρου επιχειρεί να στιγματίσει το ΑΚΕΛ αναφερόμενος σε ύποπτες διασυνδέσεις με τραπεζίτες και ανάμιξη του σε διάφορες οικονομικές συναλλαγές.

Είναι ηλίου φαεινότερο από τι καθοδηγείται η πένα του κ. Δρουσιώτη. Είναι πολύ καλά γνωστή η στήριξη που αφειδώς προσφέρει στο κ. Νίκο Αναστασιάδη και η ταύτιση μαζί του. Αυτό όμως δεν του παρέχει κανένα δικαίωμα να συμπεριφέρεται αντιδεοντολογικά και αντιδημοσιογραφικά, προσπαθώντας να μειώσει το ΑΚΕΛ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα οτι το ΑΚΕΛ καμία απολύτως σχέση δεν είχε με την εταιρεία Νew Marathon, τις όποιες δραστηριότητες και σχέσεις της με τους οποιουδήποτε οικονομικούς οργανισμούς. Παρόμοια κατηγορηματική θέση πήραμε και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το Χρηματιστήριο στη Βουλή. Τόσο το ρεπορτάζ του κ. Δρουσιώτη αλλα και το άρθρο το οποίο το συνοδεύει, δεν μας αφορούν ούτε και μας αγγίζουν.

Δηλώνουμε ξανά, ότι δεν πρόκειται να αφήνουμε ασχολίαστη πλέον τέτοιου είδους δημοσιογραφία. Είναι προφανές πως  ενόψει των επερχόμενων Προεδρικών Εκλογών θα επιστρατευθεί κάθε μέσο προκειμένου να φθείρουν το ΑΚΕΛ στα ματιά του κυπριακού λαού. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ματαιοπονούν. Ας μην δοκιμάζουν λοιπόν την αντοχή και την υπομονή μας".

 

Η απάντηση μου:

 

"Όταν το ΑΚΕΛ διαβεβαιώνει την κυπριακή κοινωνία, περιλαμβανομένων των μελών και των στελεχών του, ότι δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με τη New Marathon, αποκλείεται να μη λέγει την αλήθεια. Η όποια γνώση ή αντίληψη για το αντίθετο είναι πλάνη.

Ευχαριστώ για τα μαθήματα δημοσιογραφίας και δεοντολογίας, αλλά δεν τα χρειάζομαι. Η πένα μου καθοδηγείται μόνο από τη συνείδηση μου και από κανέναν άλλο. Οι όποιες αναφορές της Επαγρύπνησης περί του αντιθέτου είναι εσφαλμένες και παραπλανητικές.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο μηχανισμός προπαγάνδας του κόμματος έβαλε μπροστά τις μηχανές του οδοστρωτήρα, άλλως τζ΄ίλιντρου. Αλλά, «ας μην δοκιμάζουν την αντοχή και την υπομονή μας». Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".


Μακάριος Δρουσιώτης

Πολίτης

27/08/2012

© Copyright: Μακαριος Δρουσιώτης  |  δημοσιογράφος, συγγραφέας

Πάνω Πίσω Ευκολη Εκτύπωση Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα