Greek

Greek

English

English

Turkish

Turkish

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Αρχική Σελίδα

Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα
Στήλες
Επικαιρότητα
Οικονομική Κρίση
Κυπριακό
Πολιτική - Κόμματα
Συνεντεύξεις
Η άλλη πλευρά
ΜΜΕ
Ιστορία
Πρόσωπα
Διάλογοι
Το Δηλητήριο
Περιρρέουσα Ατμόσφαιρα
Συγγραφικό Έργο
Βιογραφικό
Συνδέσεις Links

Αναζήτηση >>

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Alfadi Publications

On-Line Αγορές - On-Line Sales

Αποστολή διάσωσης της οικονομίας αναλαμβάνει ο Μ. Σαρρής

Διλήμματα "ζωής ή θανάτου" στο αυριανό Eurogroup


Μάχη για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας θα δώσει αύριο ο νέος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, στην πιο κρίσιμη συνεδρία του Eurogroup από το 2008, όταν η Κύπρος υιοθέτησε το ευρώ. Η κατάσταση είναι οριακή και ο χρόνος εξαντλείται απελπιστικά. Τα δημοσιεύματα για πιθανό κούρεμα καταθέσεων προκάλεσαν μεγάλη πίεση στις κυπριακές τράπεζες και η ανάγκη σταθεροποίησης της κατάστασης είναι πλέον επιτακτική.

Παρασκηνιακές συνομιλίες Ισραήλ - Τουρκίας για τον αγωγό

Συνεννόηση Άγκυρας - ΕΝΙ για το αέριο;


Μετά τον αποκλεισμό του Γιώργου Λιλλήκα από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, το ΑΚΕΛ πήρε τη σκυτάλη του αγώνα "διάσωσης του φυσικού αερίου" από τα χέρια της τρόικας, η οποία, σύμφωνα με τον απερχόμενο υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, έχει συνωμοτήσει με τη σημερινή αντιπολίτευση και με διάφορους "ξένους κύκλους" για τη "μεταφορά του φυσικού μας αερίου με αγωγό στην Τουρκία"!

Συνοπτική ιστορία των προεδρικών εκλογών από τον Μακάριο μέχρι τον Χριστόφια

Οι ψήφοι είναι όλες δανεικές


Στα πενήντα και πλέον χρόνια ζωής της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουμε μόλις 20 χρόνων εμπειρία δημοκρατικών εκλογών. Οι πρώτες εκλογές με ανοιχτό τοαποτέλεσμα έγιναν το 1988, όταν εξελέγη ο Γιώργος Βασιλείου. Μέχρι τότε, όλες οι εκλογές που προηγήθηκαν είχαν μόνο τυπικό χαρακτήρα.

 

Ταχυδακτυλουργικές αλχημείες Γιώργου Λιλλήκα


Σε ότι αφορά την ανάθεση στην SpοrTeam γράψαμε ότι την έφερε στην Κύπρο η Marketway, της πρόσφερε στέγη στα γραφεία της και την πλάσαρε στην κυπριακή αγορά η Marketway. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιλλήκας, ως υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού παρότρυνε ημικρατικούς οργανισμούς να συνδράμουν οικονομικά στο project που ανέλαβε η SporTeam για προώθηση της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το Αύγουστο του 2004.

Να απελευθερωθούμε από τον κρυπτοΑΚΕΛισμό μας


Όταν η κυβέρνηση κάλεσε την τρόικα στην Κύπρο για να διαπραγματευτεί τη δανειακή σύμβαση και θέλησε να την πείσει ότι η οικονομία μας έχει προοπτικές, άνοιξε μόνη της το κεφάλαιο του φυσικού αερίου και καλώς έπραξε. Εάν υπάρχει αυτή η προοπτική, δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψη. Η τρόικα έθεσε ορισμένους όρους διότι ενδιαφέρεται να διασφαλίσει ότι θα γίνει ορθολογιστική διαχείριση των εσόδων. Αυτό συνεπάγεται σωστό προγραμματισμό και μελετημένο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.


On-Line Αγορές - On-line Sales

© Copyright: Μακαριος Δρουσιώτης  |  δημοσιογράφος, συγγραφέας

Πάνω Πίσω Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα