Greek

Greek

English

English

Turkish

Turkish

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Αρχική Σελίδα

Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα
Στήλες
Επικαιρότητα
Οικονομική Κρίση
Κυπριακό
Πολιτική - Κόμματα
Συνεντεύξεις
Η άλλη πλευρά
ΜΜΕ
Ιστορία
Πρόσωπα
Διάλογοι
Το Δηλητήριο
Περιρρέουσα Ατμόσφαιρα
Συγγραφικό Έργο
Βιογραφικό
Συνδέσεις Links

Αναζήτηση >>

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Alfadi Publications

On-Line Αγορές - On-Line Sales

Αποστολή διάσωσης της οικονομίας αναλαμβάνει ο Μ. Σαρρής

Διλήμματα "ζωής ή θανάτου" στο αυριανό Eurogroup


Μάχη για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας θα δώσει αύριο ο νέος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, στην πιο κρίσιμη συνεδρία του Eurogroup από το 2008, όταν η Κύπρος υιοθέτησε το ευρώ. Η κατάσταση είναι οριακή και ο χρόνος εξαντλείται απελπιστικά. Τα δημοσιεύματα για πιθανό κούρεμα καταθέσεων προκάλεσαν μεγάλη πίεση στις κυπριακές τράπεζες και η ανάγκη σταθεροποίησης της κατάστασης είναι πλέον επιτακτική.

Παρασκηνιακές συνομιλίες Ισραήλ - Τουρκίας για τον αγωγό

Συνεννόηση Άγκυρας - ΕΝΙ για το αέριο;


Μετά τον αποκλεισμό του Γιώργου Λιλλήκα από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, το ΑΚΕΛ πήρε τη σκυτάλη του αγώνα "διάσωσης του φυσικού αερίου" από τα χέρια της τρόικας, η οποία, σύμφωνα με τον απερχόμενο υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, έχει συνωμοτήσει με τη σημερινή αντιπολίτευση και με διάφορους "ξένους κύκλους" για τη "μεταφορά του φυσικού μας αερίου με αγωγό στην Τουρκία"!

Συνοπτική ιστορία των προεδρικών εκλογών από τον Μακάριο μέχρι τον Χριστόφια

Οι ψήφοι είναι όλες δανεικές


Στα πενήντα και πλέον χρόνια ζωής της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουμε μόλις 20 χρόνων εμπειρία δημοκρατικών εκλογών. Οι πρώτες εκλογές με ανοιχτό τοαποτέλεσμα έγιναν το 1988, όταν εξελέγη ο Γιώργος Βασιλείου. Μέχρι τότε, όλες οι εκλογές που προηγήθηκαν είχαν μόνο τυπικό χαρακτήρα.

 

Ταχυδακτυλουργικές αλχημείες Γιώργου Λιλλήκα


Σε ότι αφορά την ανάθεση στην SpοrTeam γράψαμε ότι την έφερε στην Κύπρο η Marketway, της πρόσφερε στέγη στα γραφεία της και την πλάσαρε στην κυπριακή αγορά η Marketway. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιλλήκας, ως υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού παρότρυνε ημικρατικούς οργανισμούς να συνδράμουν οικονομικά στο project που ανέλαβε η SporTeam για προώθηση της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το Αύγουστο του 2004.

Έργα και Ημέραι του Γιώργου Λιλλήκα στην κυβέρνηση Τάσσου

Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Marketway


Με αφορμή την προσπάθεια του υποψήφιου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα να εκφράσει τη βάση του ΔΗΚΟ στις επικείμενες εκλογές και τις διαρροές εγγράφων για ρουσφέτια του Μάριου Καρογιάν, υπήρξε τον περασμένο Δεκέμβριο σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του υποψηφίου και της βουλευτού του ΔΗΚΟ Αθηνάς Κυριακίδου.

 


On-Line Αγορές - On-line Sales

© Copyright: Μακαριος Δρουσιώτης  |  δημοσιογράφος, συγγραφέας

Πάνω Πίσω Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα