Greek

Greek

English

English

Turkish

Turkish

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Αρχική Σελίδα

Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα
Στήλες
Επικαιρότητα
Οικονομική Κρίση
Κυπριακό
Πολιτική - Κόμματα
ΑΚΕΛ
ΔΗΚΟ
Προεδρία Κληρίδη
Προεδρία Παπαδόπουλου
Διάφορα
Τάσσος Παπαδόπουλος
Εκκλησία
Εκλογές
Συνεντεύξεις
Η άλλη πλευρά
ΜΜΕ
Ιστορία
Πρόσωπα
Διάλογοι
Το Δηλητήριο
Περιρρέουσα Ατμόσφαιρα
Συγγραφικό Έργο
Βιογραφικό
Συνδέσεις Links

Αναζήτηση >>

Εξειδικευμένη Αναζήτηση

Alfadi Publications

On-Line Αγορές - On-Line Sales

Δούλεμα ψιλό γαζί προς ιθαγενείς και διεθνή κοινότητα

"Μάρτυράς μου ο Τζιωνής"

15/12/2007


Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο ΡΙΚ ο πρόεδρος Παπαδόπουλος, περιγράφοντας γεγονότα που είναι πλήρως τεκμηριωμένα, είπε ξανά ψέματα στους πολίτες για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, την περίοδο 2003-2004.

Η συνέντευξη βρίθει αντιφάσεων και αυτοδιαψεύσεων, όμως το πιο μεγάλο ψέμα, που το διαψεύδουν ακόμη και δικές του δηλώσεις στο παρελθόν, είναι η άρνησή του για την αποδοχή του σχεδίου Ανάν 3, στη Χάγη, το Μάρτιο του 2003. "Κατηγορηματικά δηλώνω, ποτέ δεν δέχθηκα το σχέδιο Ανάν 3", είπε στη συνέντευξή του, ο Τ. Παπαδόπουλος.

Eκτός ελέγχου η Γκαιμπελική προπαγάνδα του Γ. Λιλλήκα

Μια "συνωμοσία" για γέλια και για κλάματα

25/11/2007


Στον ελληνικό και τον κυπριακό Τύπο έχουν δημοσιευτεί δεκάδες άρθρα που αναφέρονται σε μια δήλωση - παραδοχή που έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ντάνιελ Φριντ, ότι η Κυβέρνηση της χώρας του παρέδωσε την Κύπρο στην Τουρκία, μέσω του σχεδίου Ανάν, σαν αντάλλαγμα για να τη διευκολύνει στον πόλεμο κατά του Ιράκ.

Από την πρώτη απόφαση του 2003 μέχρι τις καταγγελίες Αναστασιάδη

Όλο το παρασκήνιο του "σκανδάλου του αιώνα"

07/10/2007


Η έλευση του φυσικού αερίου είναι ένα από τα πιο σημαντικά αναπτυξιακά έργα που έγιναν ποτέ στην Κύπρο. Το φυσικό αέριο θα κρατήσει χαμηλά το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, θα μειώσει την εξάρτηση από το πετρέλαιο και θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Στην Ε.Ε. τα μεγαλύτερα ενεργειακά έργα αφορούν το φυσικό αέριο. Η Κύπρος και η Μάλτα είναι τα μόνα κράτη που δεν μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αγωγών φυσικού αερίου. Συνεπώς, ο τερματικός σταθμός φυσικού αερίου θα είναι στον αιώνα που διανύουμε ο πνεύμονας της κυπριακής οικονομίας.

E-mail της πορτογαλικής προεδρίας διαψεύδει Πάλμα - Πασιαρδή

Είπαν ψέματα και για την παρέλαση

07/10/2007


Άλλο ένα ψέμα με αρνητικές επιπτώσεις στην αξιοπιστία της Κύπρου μεταξύ των εταίρων της στην Ε.Ε. είπε η Κυβέρνηση, με αφορμή τη φαεινή ιδέα να ζητήσει τη συμμετοχή αγημάτων από τα κράτη μέλη στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου. Όπως αποκάλυψε ο "Π" (14/9/2007) η κυπριακή Κυβέρνηση έστειλε προσκλήσεις στα 26 κράτη μέλη της Ε.Ε. να εκπροσωπηθούν με στρατιωτικό άγημα στην κυπριακή παρέλαση, μιμούμενη τον Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος προσκάλεσε τα κράτη μέλη στη γαλλική παρέλαση της 14ης Ιουλίου.

Τι έγραφε στο προεκλογικό πολιτικό τρίπτυχο του κινήματος

Ο Λιλλήκας "θεωρητικός" του ΑΔΗΣΟΚ

09/09/2007


Στην τελευταία συνάντηση που είχαν στις 17 Ιουλίου 2007, ο Δημήτρης Χριστόφιας και ο Γιώργος Λιλλήκας, "συμφώνησαν" ότι το διαζύγιο τους θα ήταν βελούδινο, ενώ έδωσαν παράταση στην κρίση για μετά το καλοκαίρι, όταν θα ανακοίνωνε τις αποφάσεις του ο Λιλλήκας.

Άφαντοι οι κολοσσοί - Θρύψαλα οι μεγάλες προσδοκίες

Το εμιράτο της Κύπρου αναβάλλεται

19/08/2007


Την περασμένη Πέμπτη, όταν θα ανακοινώνονταν οι συμμετοχές στη διεθνή προκήρυξη για τα κυπριακά πετρέλαια, τα τουρκικά τηλεοπτικά συνεργεία πέρασαν το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας και στήθηκαν στην αίθουσα ενημέρωσης του υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας, για να πληροφορηθούν από τα επίσημα χείλη τον αριθμό και τα ονόματα των ξένων εταιρειών που θα ενδιαφέρονταν.

Άνθρακες ο θησαυρός ή πολύς καβγάς για το τίποτα

Πετρέλαιο ή... φιστικοβούτυρο;

12/08/2007


Δεν ικανοποιούνται οι μεγάλες προσδοκίες της Κυβέρνησης για ενίσχυση της θέσης της Κύπρου μέσω της "διπλωματίας των πετρελαίων". Οι ψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί για ενδιαφέρον των διεθνών κολοσσών για τα φερόμενα κυπριακά κοιτάσματα μάλλον διαψεύδονται.

Και το σχέδιο Ανάν στην αγωγή Τάσσου κατά «F. Times»

18/05/2007


«Στελέχη του δικηγορικού γραφείου "Τάσσος Παπαδόπουλος και Σία" ως διευθυντές υπεράκτιων γιουγκοσλαβικών εταιρειών υπέγραφαν διατακτικά για εμβάσματα σε τράπεζες της Τουρκίας, μέσω γερμανικών τραπεζών, με σκοπό την παράκαμψη του οικονομικού εμπάργκο που επέβαλαν τα Ηνωμένα Εθνη κατά της Γιουγκοσλαβίας». Τη θέση αυτή υποστήριξε ο συνήγορος της βρετανικής εφημερίδας «Financial Times» (FT) Παύλος Αγγελίδης κατά τη συνέχιση της ακρόασης αγωγής λιβέλου, που καταχώρησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος και το δικηγορικό του γραφείο εναντίον της εφημερίδας.

Μάχη Τάσσου - «F. Times» στο δικαστήριο για Μιλόσεβιτς

10/05/2007


Το ζήτημα της διακίνησης χρημάτων μέσω Κύπρου από το καθεστώς Μιλόσεβιτς, με σκοπό την παραβίαση του εμπάργκο που επέβαλαν στη Γιουγκοσλαβία τα Ηνωμένα Εθνη, απασχολεί αυτές τις μέρες το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, όπου εκδικάζεται αγωγή λιβέλου του προέδρου Παπαδόπουλου κατά των «Financial Times» (FT).

Ένα προσωπικό ημερολόγιο ξεγυμνώνει τον αυταρχισμό του Προέδρου

Σώτος Γιωργαλλής: Έτσι με "αποκεφάλισε" ο Τάσσος!

13/03/2007


Τον Μάιο του 2006, ο Τάκης Χατζηδημητρίου παρουσίασε το βιβλίο του για το σχέδιο Ανάν στο Λονδίνο. Στην εκδήλωση, ως είθισται, παρευρέθη και ο Σύμβουλος Τύπου της κυπριακής Πρεσβείας, Σωτήρης (Σώτος) Γιωργαλλής. Στην εκδήλωση είχαν παραβρεθεί γύρω στα 35 άτομα, κυρίως φοιτητές από την Κύπρο, περιλαμβανομένων και 2-3 Τουρκοκυπρίων.

© Copyright: Μακαριος Δρουσιώτης  |  δημοσιογράφος, συγγραφέας

Πάνω Πίσω Εξειδικευμένη Αναζήτηση Επικοινωνία Αρχική Σελίδα