• Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Άρθρα | Πολιτική

Ο Αναστασιάδης έχασε την ψυχραιμία του

«Όταν ένας άνθρωπος που κυβέρνησε για 10 χρόνια τη χώρα και δεν άφησε πίσω του πολιτική παρακαταθήκη που να είναι ασπίδα προστασίας, παρά μόνο προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του μέσω απειλών κατά δημοσιογράφων για προσφυγή στα δικαστήρια, είναι ήδη καταδικασμένος στη συνείδηση της κοινής γνώμης».

 

Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο τέως Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Ίσως να τον επηρέασαν οι πληροφορίες στον Τύπο ότι όλο το σύστημα εξουσίας καλείται και καταθέτει ενώπιον της Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

 

Με επιστολή του στον Διονύση Διονυσίου τον προειδοποιεί με νομικά μέτρα επειδή υιοθετεί τα όσα του αποδίδω στο Κράτος Μαφία:

 

«Παρά τις κατ’ επανάληψη προειδοποιήσεις πως δεν θα ανεχτώ πλέον τον πόλεμο λάσπης που δέχομαι από έναν Συκοφάντη και αρθρογράφους της εφημερίδας σας, που στηρίζονται και ενστερνίζονται την κακόβουλη μυθοπλασία του εν λόγω «συγγραφέα», δυστυχώς συνεχίζετε να προβάλλετε ως αληθείς τους κακόβουλους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του εν λόγω κυρίου, με υποτιμητικές αναφορές στο πρόσωπο ή τη διακυβέρνησή μου, όπως με τις φράσεις «διεφθαρμένος» ή «ο πιο διεφθαρμένος» ή «η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση» και/ή άλλους κακοήθεις ή ψευδείς ισχυρισμούς».

 

Ο συκοφάντης, ο συγγραφέας σε εισαγωγικά, ο εν λόγω κύριος είμαι εγώ. Ο άμωμος και αμόλυντος είναι εκείνος.

 

Όταν ένας άνθρωπος που κυβέρνησε για 10 χρόνια τη χώρα και δεν άφησε πίσω του πολιτική παρακαταθήκη που να είναι ασπίδα προστασίας, παρά μόνο προσπαθεί να διασώσει την υστεροφημία του μέσω απειλών κατά δημοσιογράφων για προσφυγή στα δικαστήρια, είναι ήδη καταδικασμένος στη συνείδηση της κοινής γνώμης.


Μακάριος Δρουσιώτης

25/05/2024