• Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Άρθρα | Επικαιρότητα

Εξαντλήθηκε η πρώτη παραλαβή της «Συμμορίας»!

Η πρώτη παραλαβή του βιβλίου «Η Συμμορία» η οποία προοριζόταν σε όσους είχαν προ-παραγγείλει εξαντλήθηκε από την πρώτη μέρα. Σας ευχαριστούμε!

 

Όσοι έχουν παραγγείλει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, τα βιβλία ταχυδρομήθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου, το πρωί, στο κέντρο διαλογής των κυπριακών ταχυδρομείων στα Λατσιά, χωρισμένα κατά επαρχία. Αυτό σημαίνει ότι κερδήθηκε μια μέρα από το χρόνο διαλογής και παράδοσης.

 

Υπολογίσαμε ότι οκτώ μέρες ήταν ικανοποιητικός χρόνος για να παραδοθούν τα βιβλία πριν από τα Χριστούγεννα, όπως ήταν η δέσμευσή μας. Οι πλείστοι τα έχουν παραλάβει εγκαίρως, αλλά υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που δεν παραδόθηκαν.

 

Πληροφορηθήκαμε ότι τα ταχυδρομεία έχουν καθυστερήσεις λόγω των γιορτών, ενώ λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό λόγω της πανδημίας. Αναμένεται ότι τις αμέσως επόμενες εργάσιμες μέρες θα παραδοθούν και τα υπόλοιπα.

 

Η επόμενη παραλαβή βιβλίων ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Δεκεμβρίου. Ενημερωθήκαμε από τη μεταφορική εταιρεία ότι λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση και τα βιβλία θα φτάσουν την εβδομάδα που αρχίζει στις 4 Ιανουαρίου. Έχουμε έτοιμες τις παραγγελίες και θα αποστείλουμε αμέσως τα βιβλία σε όσους έχουν ήδη παραγγείλει ή θα παραγγείλουν μέχρι την ημέρα παραλαβής.

 

Επίσης, με τη νέα παραλαβή το βιβλίο θα διανεμηθεί και στα βιβλιοπωλεία.

 

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη θετική αποδοχή που έτυχε το βιβλίο. Απολογούμαστε για την καθυστέρηση που υπήρξε, η οποία οφείλεται στις ειδικές συνθήκες που ζούμε.

 

Καλή Χρονιά, απαλλαγμένη από κάθε περιορισμό.


Μακάριος Δρουσιώτης

26/12/2020